Chiagrød m. rabarber/jordbær-grød


Jeg smiler lidt inden i ved synet af denne skønhed. Jeg kunne seriøst LEVE (!!) af det her. Grødens syrlighed og kokosmælkens sødme = match made in heaven!! Paranødderne giver knas og lidt ekstra lækkerhed på toppen.
Jeg spiste en pænt stor portion til morgenmad, og det holdt mig mæt i 5 timer! Det er ret vildt - og det føles ligesom at spise dessert til morgenmad!

(1 portion)

Du skal bruge:
2 dl. extra creamy kokosmælk (eller anden cremet kokosmælk)
2,5 spsk. chiafrø
1/2 tsk. vanillepulver
1 knsp. salt

4 store spsk. rabarber/jorbær-grød
5 paranødder, hakkede

Fremgangsmåde:
Rør kokosmælk, chiafrø, vanillepulver og salt sammen. Sæt i køleskabet natten over. Næste morgen røres grøden igennem - tilsæt evt. mere kokosmælk hvis du synes den er for tyk.
Top med rabarber/jordbær-grød og de hakkede paranødder - og NYD!