Virkelig lækre kerneknækbrød LCHF



Det her er de bedste kerne/frø-kiks jeg har smagt. Opskriften er Jane Faerbers. De bliver helt knasende og er ultra lette at lave. De kræver dog lidt tålmodighed da de skal have to timer i ovnen - på den måde beskyttes de sarte fedtstoffer.
De er uden æg, olie og mejeriprodukter. I virkeligheden er de måske ikke særligt LCHF i dem selv - men HF-delen kan jo nemt klares med smør og god ost.

(1 bageplade)

Du skal bruge:
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl kerner malet til mel (jeg brugte 1/2 græskarkerner og 1/2 hørfrø)
2 dl koldt vand
0,5 tsk Fiberhusk
1/2 tsk havsalt

Fremgangsmåde:
Bland alle ingredienser i en skål. Lad trække 15 min, mens ovnen varmer op til 125 C (alm. ovn).
Fordel dejen på en bageplade med bagepapir. Læg en stykke bagepapir på toppen og rul dejen flad med en kagerulle.
Giv dem 2 timer i ovnen, lad knækbrødet køle af og bræk pladen i ønsket størrelse.

Opbevar dem i en lufttæt beholder på køkkenbordet.