Scrambled pandekager


Kender I de morgener hvor man har ekstra meget lyst til til pandekager? Men hvor man selvfølgelig ikke har tid til at stå og bage dem - og man har ikke været forudseende og bagt en stak aftenen inden..
Her er løsningen: LCHF Scrambled pandekager! Det tager lige så lang tid at lave som min normale morgenmad (typisk omelet eller røræg), men det smager af pandekager!
Inspirationen kommer fra den svenske LCHF-blogger Jill's mat.
I princippet kan du bare bruge din favorit pandekageopskrift. Herunder kan du se hvilke ingredienser jeg brugte:

(1 stor portion)

Du skal bruge:
3 æg
1 dl hytteost 4% (eller cremefraiche, fløde, græsk yoghurt..)
0,5 dl fløde
0,5 dl alm. mandelmel
0,5 tsk. Fiberhusk
0,5 tsk. vanillepulver
1 knsp. havsalt

Godt med smør til stegning

Fremgangsmåde:
Pisk alle ingredienser sammen. Lad dejen trække kort mens panden bliver varm og smørret smelter. Hæld dejen på panden og rør med en palet mod bunden af panden, præcis som hvis du skulle lave røræg. Tilsæt ekstra smør på panden undervejs - det er så lækkert!
Når din pandekage-røræg er færdig serverer du med ønsket topping.

TIP:
Jeg serverede med hindbærsyltetøj (en pose frosne, kogt op og ind til passende konsistens) og fuldfed cremefraiche. Eller prøv at rive mørk chokolade over - det er så lækkert når det smelter og næsten bliver som chokoladesovs.