Artiskokdip


Instagram er et virkelig godt sted at finde inspiration. Denne gang fandt jeg inspiration hos @Smagforkraes og det blev der denne lækre dip ud af.

Du skal bruge:
1 dåse artiskokhjerter
2 spsk. creme fraiche 38%
35 g. parmasan (eller mere)
½-1 fed hvidløg
1 spsk. citronsaft
ca. 6 spsk. olivenolie
s & p

Fremgangsmåde:
Brug en blender, stavblender eller en minihakker til at lave dippen. Jeg brugte min blender og måtte skrabe ned fra siderne undervejs.
Riv osten, pres hvidløg (den bliver ret stærk med 1 helt fed hvidløg) og kør hele molevitten til en cremet dip. De 6 spsk. olivenolie er vejledende, så tilsæt evt. lidt mere, til du får en konsistens du kan lide. Smag til med salt og peber og evt. mere citronsaft.

TIP:
Brug dippen til grøntsagsstænger, i en sandwich eller i stedet for pesto på en salat.