LCHF Couscous-salat


Jeg elsker couscous og det er helt klart mere konsistensen end selve smagen, som jeg er vild med - for det smager vel egentlig ikke af ret meget. Konsistensen er fuldstændigt som the real deal (i hvert fald som jeg husker den).
Uhm, det er god mad!

(en stor skål salat)

Du skal bruge:
1 blomkål (ca. 600g)
1 stor håndfuld mandler
1 lille squash
2 snackpebre
4 forårsløg
2 fed hvidløg
1 håndfuld pinjekerner
1 håndfuld persille

4 spsk. olivenolie
saft fra ½ citron
0,5 tsk. salt
0,5 tsk. stødt spidskommen

Fremgangsmåde:
Bland ingredienser til dressingen i en stor skål.
Rist mandlerne på en tør pande og kør imens blomkålen til couscous i en minihakker eller foodprocesser. Giv mandlerne samme tur i minihakkeren og rist pinjekernerne på den varme pande. 
Hak hvidløg og persille fint og snit squash, pebre og forårsløg i mindre tern. Rør alle ingredienser sammen med dressingen og top med pinjekerner.



TIP:
Server fx med kyllingelår og mayodip:




Køb en pakke økologiske kyllingelår (der var tre i min pakke, så 1 til madpakken).
Gnub kyllingelår med olivenolie, salt, peber og stødt spidskommen. Læg dem i et ovnfastfad og steg i ovnen ved 180 C grader (varmluft) i ca. 30-35 minutter.

Bland en dip af mayo, presset hvidløg, stødt chili og stødt spidskommen - smag til med citronsaft.