Efterårsmad: måltidssalat m. andebryst

Endnu en ret med få ingredienser - og denne emmer af efterår og tager ingen tid at lave.
Jeg har et andebryst mere i fryseren og har lyst til at lave salaten igen. Haps!
Ingen yderligere præsentation, here goes:

(2 personer)

Du skal bruge:
½ rødkål (lille)
1 andebryst
2 friske figner
1 håndfuld valnødder
lidt olivenolie
3 spsk. mørk balsamico
salt og peber

Fremgangsmåde:
Rids skindet på andebrystet med en skarp kniv. Læg det på en kold pande med skindsiden nedad og steg ved middelvarme. Lad fedtet smelte af, skindsiden blive sprød og steg brystet færdig på begge sider.
Imens snittes rødkålen fint (evt. på en mandolin), vendes med olivenolie og fordeles i to tallerkener. Fignerne skæres hver i 8 både.
Når andebrystet er stegt færdig, lægges det til side. 3 spsk. balsamico tilsættes panden med andefedtet, rør rundt og læg figenbådene på panden. Vend dem et par gange (kun så de lige får varme, ellers bliver de smattede) og fordel dem på salaten sammen med "saucen" og valnødderne.
Skær andebrystet i skiver og læg dem på toppen af salaten.

TIP:
Brug æbler i stedet for figner, det vil også være lækkert.