Frokost-favorit: kyllingesalat


Det her er en hurtig frokostsalat, der bliver lavet igen og igen herhjemme.
Den er SÅ god! Her er den lavet med et enkelt kyllingebryst, men den kan sagtens ganges op og holde sig nogle dage på køl - til madpakken fx.

Du skal bruge:
1 stegt kyllingebryst
3 stk. stegt bacon
½ æble

4 spsk. mayo (fx Hellmanns)
1 tsk. karry
et drys gurkemeje
Salt & peber

Fremgangsmåde:
Bland dressingen af mayo, karry, gurkemeje og smag til med salt og peber. Skær kyllingen og æblet i tern og pynt med bacon.

TIP:
Jeg steger altid ekstra kylling, når vi skal have aftensmad, hvor kylling indgår. Så er der til denne frokost dagen efter.

Server fx salaten i en wrap af et spidskålsblad, som her:


Eller med broccoli-couscous m. feta og råkost: